Pročitajte zvanični opis

ДЦТ је свеобухватан европски Кулинарски менаџмент програм је први међународни програм да буду акредитовани од стране америчке Кулинарске федерације (АЦФ). ДЦТ образовни руководство је призната од стране Светске асоцијације кувара друштава (ВАЦС) који означава ДЦТ као изузетан члан, и опет већина недавно АЦФ који додељује ДЦТ свој Примерно програм статусу - што ДЦТ један од само 22 програма у целом свету и једини програм ван САД да буду признати на овај начин за његово доследно високе стандарде и ниво изврсности.

Европски Кулинарски уметности програмске модуле

Оснивања Европска кухиња (ФЕЦ) ће вас упознати са европским методама кувања, кухињска опрема, машине и прибор, као и рецепт коштају и кухиња процедура. Научићете како да користи европске састојака; развију своје технике припреме и нож вештине, науците да припреми основне залихе, супе, сосови и пекарских и пецива производе, као и стећи разумевање кухиње терминологије. ФЕЦ или одговарајуће претходно искуство је предуслов за ЕГЦ.

Европски гурманску кухињу (ЕГЦ) ће градити на свој фундаментално разумевање Швајцарске и европских принципа и кулинарске терминологије. Ви ћете истражити европске националне и регионалне кухиње, од традиционалног до савременог, припремајући широк спектар рецепата, укључујући типичне предјела, рибе, вегетаријанске и главно јело јела. Научићете основне испред-од-куће вештина и значај добре односе са клијентима. Ресторан пројекти ће вам пружити могућност да примените своје знање и развијају своје лидерство и тимски рад.

Европски Посластичарнице & чоколада (КЕП) ће вас научити све аспекте савременог пецива кухињи, од традиционалних Швајцарске и Европске колача, тортес, пецива, хлеб, колаче и кекс, па све до данашњих модерних рецепте и трендовима у позлаћени посластица. Научићете најбоље технике за креирање широк спектар атрактивних и тренди топло, хладно и замрзнути десерти и за позлаћени и бифе презентацију, плус тартуфа, пралина и чоколаде, као и уметничких дела шећера и показати чоколаде.

Уводна студије менаџмента (ИМС) део је степен програма сарадник у који ћете уписати на курсеве фокусирајући се на управљање надлежности, као што су компјутери, Храна и пиће менаџмент, етика и управљање људским ресурсима.

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
apr. 2019
Jul 2019
Duration
3 Месеци
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
apr. 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Jul 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
okt. 2019
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Jan. 2020
Krajnji rok za prijavu
Start Date
feb. 2020
Krajnji rok za prijavu

apr. 2019

Jul 2019

okt. 2019

Jan. 2020

feb. 2020