Pročitajte zvanični opis

ЕСЛ- Основни

Програм:

  • Понедељак - петак (осим празника)
  • 9 1пм
  • 20 Сати / Веек
  • 1-12 месечни програм

Невероватно курс за студент са слабом енглеском језику, који ће добити велику подршку од својих професионалних инструктора, и да ће бити 100% вођени кроз цео процес.

Одаберите нашу школу за квалитет! Надамо се да те видим у 2013. години!

Граматика и писање

У основним нивоима, граматике класе фокусирано на основне граматичке структуре, са нагласком на употреби граматичких структура у свакодневним активностима.

У средњим нивоима, основне граматике вештине су ојачане, а ученици уче сложеније граматичке структуре кроз различите активности и опсежне пракси.

У напредним нивоима, нагласак је на прецизном употребом граматике, како у писаној и усменој комуникацији. Технике за писање есеја кохерентне и креативни радови су такође уче.

Слушање и говор

У основним нивоима, слушања и говора уводе кроз употребу дијалога, слике, или пантомиме. Ученици уче основне фразе како би се бавила уобичајене ситуације и теме у енглеском говорном окружењу.

У средњим нивоима, комуникација изван свакодневног енглеском је истакао и студенти прећи на сложеније језика. Класа материјали се фокусирају на актуелним догађајима и темама да вежбају ново научили функције језика.

У напредним нивоима, фокус је на оба формалних и неформалних презентације вештина везаних за јавног наступа и свакодневне комуникације у свету на енглеском говорном подручју. Студенти ће бити фино подешавање своје усмене комуникацијске вјештине да побољша и тачност и течност њихових језика способности енглеског.

Читање и Речник

У основним нивоима, читање и Вокабулар класе фокусирају на тему вештина преживљавања, који покрива различите свакодневне речи, активностима и функцијама. Они су представљени кроз занимљиве визуелним и активности класе. Читање стратегије фокусирају на основне разумевање детаља.

Средњи део појачава основне вештине читања приликом представљања нове, више изазовних вештине. Класа активности су осмишљене да подстичу практичну примену стечених ново речника у стварним животним ситуацијама.

У напредним нивоима, нагласак у читању и вокабулара класе се ставља на развој аналитичких и вештине критичког размишљања. Материјали укључују аутентичан и академско штиво. Напредна вокабулар за читање вештине (у складу са препорукама смерница бројних факултета) уче.

Pogledajte još 4 programa koje nudi Hamilton College »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
1 - 12 Месеци
Redovne studije
Price
850 USD
Ниско као $ 850/4 недеље !!!
Prema lokacijama
Prema datumu