Pročitajte zvanični opis

ЕСЛ - Напредна

Програм:

  • Понедељак - петак (осим празника)
  • 9 1пм
  • 20 Сати / Веек
  • 1-12 месечни програм

Граматика и писање

На основном нивоу, граматике класе кључна тачка је на основним граматичким структурама, са нагласком на коришћење одговарајуће граматичке структуре у друштву.

На посредничке нивоу, инструктор ће постићи још неки начин да говоре и пишу у корпоративном окружењу у циљу постизања највиши облик успеха. Да би се то постигло, различите активности, руководство и правилно усмеравање ће играти важну улогу на студента.

На напредном нивоу, сада ћемо нагласак на најтачније употребе граматичких и писања читајући разне материјалне, есеје и друге посебне технике да се постигне савршенство.

Слушање и говор

Слушања и говора ће предавати кроз различите технике, као што су, често користе за дијалог, визуелни, књиге, итд У овом поглављу, студенти унапреди своју технику правилног структуре реч реченица, говорећи о правилном тренду мисли, и бити у стању да се објасни како треба са исправним избор речи. Учење језика почиње са пуно читања, а разговарали више пута. На средњи ниво, од виталног је значаја за студента да слободно комуницирају. Више адванце чланака, актуелни догађаји ће се користити за дискусију. У овом тренутку, студент треба да се осећа јак и самоуверен тако што широк вокабулар.

На једном унапред нивоу овог поглавља, студенти ће научити како да правилно се представе, формално и неформално испред другог. Време је послодавац, пријатељ или клијент. Јавни говор је тешко превазићи многе, али је од виталног значаја за господару, јер приказује ко си ти да другу. Студенти ће бити фино подешавање своје усмене комуникацијске вјештине да побољша и тачност и течност њихових језика способности енглеског.

Читање и Речник

Као што је поменуто прије, интензивно читање и коришћење одговарајуће речника говори много о вашем карактеру и оно што ви покушавате да прикаже на друге особе. Основе почињу са јаким фокусом вештина преживљавања, постизање широк вокабулар базу и поверење у говору. Студенти ће имати прилику да се докажу стварањем визуелне ефекте, активности класи и интеракцију ученика. Је потребна јака концентрација детаља.

У средњем делу поглавља, јачање свој читања / писања / слушање / разумевање вештине су од виталног значаја. Само изградњу поверења у свим профилима, ви ћете дозволити себи да напредују у напредном сектору овог поглавља. Већи изазов активности треба очекивати, јер студенти ће бити тестиран од стране инструктора напретка ученика истовремено. Класа активности су осмишљене да подстичу практичну примену стечених ново речника у стварним животним ситуацијама.

У напредном нивоу овог поглавља, нагласак је на развоју аналитичке и вештине критичког размишљања. Материјали укључују аутентичан и академско штиво. Напредна вокабулар и вештине читања (по препоруци смерницама бројних факултета).

Pogledajte još 4 programa koje nudi Hamilton College »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
1 - 12 Месеци
Redovne studije
Price
950 USD
да 7710 долара недељно
Prema lokacijama
Prema datumu