Pročitajte zvanični opis

20-месечни програм је осмишљен да пружи ученицима који су страствени у сектору хране и пића професионалне квалификације како би започели каријеру у менаџменту ресторана. Програм обухвата теоријска знања, практичне садржаје у стварном свијету и стажирање. Поред овладавања основама управљања пословањем у ресторанима, студенти ће бити опремљени пословном способношћу кроз развој вјештина везаних за финансије, маркетинг и управљање људским ресурсима који су кључни за успјешан професионални менаџер ресторана. Овај програм је идеалан за студенте који теже позицијама као менаџер ресторана, угоститељски или банкет менаџер, директор хране и пића у ресторану и хотелијерству.

Интернсхипс

Вишеструке могућности за свеже дипломиране и обучене појединце доступне су да се упишу у програме сертификата и диплома са практичним праксама у УАЕ.

ХТМИ-јева чврста индустријска партнерства у главним међународним хотелским групама и авио-компанијама омогућавају студентима да искусе практичну праксу у различитим секторима у складу са својим програмским фокусом.

ХТМи Дубаи тим за професионално усмјеравање у каријери зна да су практичне вјештине у комбинацији с позитивним ставом високо цијењене од стране кадровских службеника за људске ресурсе, стога смо осмислили наше курсеве како би подучили студентски став како би се неизмјерно побољшале њихове каријере. Наше стажирање и достигнућа на радном месту говоре сами за себе.

75% свих ХТМи дипломаца се придружује већим међународним хотелским ланцима, сваки трећи ХТМи дипломирани студенти започињу своје каријере у хотелијерству на руководећим позицијама, а 80% ХТМи дипломаната осигурава своје стално радно мјесто прије завршетка завршног семестра.

Стипендије

ХТМи Дубаи нуди разне стипендије.

Стипендије се нуде појединцима који су успјешно прошли средњу школу са најмање 90% просјека (или еквивалента) или ЦГПА 3.0 изнад (или еквивалентно) за студенте трансфера. Ученик ће такође подржати своју пријаву са доказима о својој мотивацији за угоститељску индустрију.

Ограничен број стипендија је доступан за сваки семестар (почевши од јануара и августа сваке године), а пријаве морају бити достављене најмање два календарска мјесеца прије почетка семестра.

Све пријаве ће бити размотрене од стране академског одбора ХТМи Дубаи, а кандидати који су ушли у ужи избор ће бити контактирани за интервју.

Jezik održavanja programa:
енглески језик

Pogledajte još 2 programa koje nudi HTMI Switzerland Dubai »

Ласт упдатед April 11, 2019
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
Duration
20 Месеци
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu