Pročitajte zvanični opis

Откријте шта значи да узимате своју страст дигиталне фотографије и претворите је у узбудљиву, награђивану и испуњавајућу каријеру у Школи дигиталне фотографије Centre for Arts and Technology ; једна од водећих школа дигиталне фотографије у Канади. Научите све аспекте уметничке, техничке и историјске стране дигиталне фотографије док састављате професионални портфолио кроз учионице, студио и стварне животне задатке понуђене у школи дигиталне фотографије Centre for Arts and Technology . Фотографија је можда започела као хоби за вас, али убрзо сте препознали потенцијал да свој хоби претворите у нешто више. Видите лепоту у ономе што други могу узимати здраво за готово, а ви знате да право осветљење и композиција могу промијенити начин на који гледамо скоро све. Помисао о раду независно вас узбуђује и не можете чекати да поделите своју визију са светом. Да ли сте спремни да ову визију остварите у стварности?

За само 12 месеци програм дигиталне фотографије који се нуди на једној од водећих школа дигиталне фотографије у Канади припремаће вас за ове каријере:

 • Комерцијални фотограф (производ, мода, реклама)
 • Индустријски фотограф
 • Фине Арт Пхотограпхер
 • Асистент фотографа
 • Пхотојоурналист / уреднички фотограф
 • Портрет фотограф
 • Спорт / Акција фотограф
 • Догађај / Вјенчање фотограф
 • Фотограф за дивље животиње
 • Филм / Телевизија Стилс Пхотограпхер
 • Архитектура и фотографисање некретнина
 • Стоцк Пхотограпхер
Програм дигиталне фотографије у Центру за умјетност и технологију дизајниран је да развије своје вјештине, упознаје вас с новим техникама и припремиће се за покретање терена када започнете каријеру. Дигитална фотографија нуди неколико каријерних путева, али многи од наших дипломаца отварају сопствене студије.
Овде је само мали узорак компанија и догађаја са којима су студенти радили након дипломирања: Диснеи'с Цлуб Пенгуин • Сони Мусиц Цанада • Винарија Куаил'с Гате • Биг Вхите Ски Ресорт • ЦИБЦ Рун фор тхе Цуре • Клуб дечака и девојчица Канаде • Влажна Апе Продуцтионс • Центар гравитационог љетног фестивала Инструктори Centre for Arts and Technology ће вас научити сваки аспект умјетничке, техничке и историјске стране заната.
Ваше лекције ће се одвијати у учионици, у студијима и током реалних фотографија. Најбоље од свега, овај курс ћете завршити професионалним портфељем са својим брендом, визиткартама и вебсајту који ће вам помоћи у продаји својих вјештина новим клијентима.
Током свог времена у школи дигиталне фотографије Centre for Arts and Technology научићете Адобе Лигхтроом, Пхотосхоп, Иллустратор, ИнДесигн, Премиере-Цомпоситион, Тхеори, Принципи фотографске уметности - Историја фотографије и напредак у фотографској технологији.

"Структура програма Дигитал Пхотограпхи била је идеална за брзо учење тачне технике и добијање конструктивних повратних информација један на један. Centre for Arts and Technology ми је дао ресурсе, мрежу и подршку коју сам требао да доведе до невероватних могућности. "- Мике Пханг

Пролаз течаја

У првом тромесечју ученици ће се упознати са принципима фотографије, посматрајући свјетла, фотографске категорије, основне пословне праксе и вештине професионалног развоја који ће послужити као темељ за остатак програма дигиталне фотографије. У Принципима фотографије, кроз практично учење и задатке ћете се упознати са контролама вашег фотоапарата и терминологијама везаним за троугао излагања, уоквирење и композицију, оптику објектива и основну теорију боја.

Посматрајући светлост ће ставити светло у центар пажње ... како то функционише и како можемо, као произвођачи слика, манипулирати како би служили нашим креативним исходима? Студенти ће радити у разреду и на задацима који уче основним алатима за обликовање и терминологијама које окружују светлост у фотографском смислу.

Кроз фотографске категорије сте стекли примењене вештине у основном софтверу дигиталне графике, док истражујете различите жанрове фотографије доступне студенту након дипломирања.

Изградјујући студије и праксе у првом кварталу, ви ћете у другом тромесечју дубоко истражити уметност и науку о фотографији и сликању . Техничка изврсност је у фокусу Принципи фотографије и Расвјета за стазе. Овде ћете радити на све напреднијим техничким задацима, како у студију, тако и на локацији, током практичних, часова учења. Ове задатке ће обухватити бројне сценарије снимања и пружити оквир за јаке вештине у креативној и техничкој фотографији. Ове задатке ће допуњавати курсеве у дигиталној фотографији и историји фотографије ... дигитални радни ток за професионалну радну обраду, обраду слика и манипулацију сликама

У трећем тромјесечју, почните да гледате постављање себе на фотографско тржиште и како то учинити. Током послова пословне фотографије, водите истраживање тржишта и развијате пословни план за вашу предложену Pathway запослење. Вештине запошљавања ће разбити професионалне радне праксе, укључујући здравље и безбедност, основне производне способности и задатке / управљање пројектима.

У Лигхтинг фор Стиллс , бићете постављени да радите на низу задатака у циљу побољшања ваше радне праксе / поверења, пружајући вам креативнији опсег у оквиру којег ћете развити осећај простора, места и вашег фотографског гласа. Нагласак ће бити стављен на креативни правац и методологију рада. Напредна дигитална слика ће наставити истраживати и поново обрађивати принципе и технике манипулације, као и развити вештине "пуцати у едитовање" инхерентне одређеним жанровима фотографије.

Овде се све стиже, последња четвртина. Најбољи корак напред је име следећих три месеца. У овом кварталу провели ћете велики део свог времена припремајући своје коначне фотографске портфолије (принт и веб страницу). Ово ће се радити на вашим радионицама за производњу портфолија, где ћете бити менторирани и упућени у најбоље могуће приказивање најбољих слика. Предузетићемо две велике продукције, табела у Савременој фотографској свесности и фотографски Есеј и презентације у професионалној фотографској компоненти.

У послу фотографије , изградићете све што је неопходно да бисте похађали вас и ваше слике на тржишту ... платформе за друштвене медије, пословне картице, маркетиншку стратегију и почетке идентитета бренда. Дигитал Даркроом ће наставити да гледа професионално композитно снимање, уређивање за подношење пријава и развој динамичног тока посла који ће подржати ваш фотографски стил и радне навике.

Jezik održavanja programa:
енглески језик

Pogledajte još 7 programa koje nudi Centre for Arts and Technology »

Ласт упдатед October 5, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
12 Месеци
Redovne studije
Price
23,100 CAD
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
sept. 2019
Krajnji rok za prijavu

sept. 2019