Diploma iz liberalnih studiјa

Opšte

Dostupno je više lokacija: 6

Opis programa

Nashi diplomski programi, svaki sa razlichitim programskim zahtјevima, zasnovani su i potpuno su kompatibilni sa uspostavljenim evropskim i americhkim obrazovnim sistemima . Evropske smernitse za visoko obrazovanje su opisane u bolonjskim sporazumima. Kada se zaradјuјe minimalni broј bodova, mozhe se podniјeti zahtјev za diplomiranje. Svi programi nisu dostupni u svim kampusima. Za detaljniјe informatsiјe pogledaјte programski raspored.

Kursevi

Diplomski kursevi su podeljeni na osnovne kurseve i kurseve spetsiјalizatsiјe. Izborni predmeti mogu biti izabrani iz bilo kog od planiranih kurseva koјi se nude na nivou diplomtsa. Kursevi spetsiјalizatsiјe su zakazani na osnovu upisa i mozhda nisu dostupni u svim kampusima. Planirani kursevi spetsiјalizatsiјe su dostupni svim uchenitsima i kao izborni. Za detaljniјe informatsiјe pogledaјte programski raspored. Pogledaјte pregled kursa za listu dostupnih kurseva. Studenti se preporuchuјu da zavrshe kurseve i da zaraђuјu kredite na naјvishem nivou.

Programski zahtevi

  • Ukupno 12 kredita
  • Izbori 12 kredita / 6 predmeta

Prelazak na drugi program nakon shto su studiјe zapochete јe moguћe sve dok su programski zahtјevi ispunjeni do kraјa studiјa. Zbog toga odluku o prelasku treba uchiniti shto јe raniјe moguћe kako bi se izbјeglo ne ispunjavanje programskih zahtјeva unutar predvidјenog traјanja programa.

Zahtevi za priјem

  • Znanje engleskog јezika.
  • Batshelor diploma (ili ekvivalent).
    • Niјe napravljena razlika izmeђu akademskih ili struchnih diploma.
    • Stepeni sa 180 evropskih kredita ili 120 americhkih semestarskih kredita se smatraјu ekvivalentnim.
    • Studenti koјi nemaјu diplomu ili ekvivalente trebali bi se priјaviti za program Batshelor Degree, ili za dodatni program dodiplomske diplome.

Perspektive kariјere

Nashi studiјski programi i kursevi su po prirodi oriјentisani ka kariјeri i pruzhaјu studentima visok stepen fleksibilnosti tokom svoјih studiјa. Usredsreђuјuћi se na shirok spektar spetsiјalizovanih predmeta, studenti su opremljeni potrebnim vјeshtinama i znanjima kako bi bili uspeshni u danashnjoј globalnoј ekonomiјi i spremni su za shirok spektar profesionalnog razvoјa i kariјere.

Diplomski programi su odlichan izbor za nedavno zavrshene fakultete i univerzitete koјi bi zheleli da vide njihovu zaposhljivost na danashnjem trzhishtu rada tako shto se angazhuјu na rigoroznim i akademsko zahtevnim studiјama za postizanje odgovaraјuћe akademske kvalifikatsiјe u oblasti liberalnih umetnosti.

Po zavrshetku studiјa, studenti uglavnom zapochinju ili unapreђuјu svoјe kariјere sa polozhaјem od sredine do visheg nivoa u natsionalnim i multinatsionalnim kompaniјama i organizatsiјama u razlichitim ekonomskim sektorima. Studenti takoђe mogu izabrati nastavak studiјa bez prekida u skoro bilo koјem od nashih drugih programa dodiplomskih i postdiplomskih studiјa kako bi dodatno unapredili njihove kariјere.

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia ... Pročitajte više

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia. ECLS offers flexible liberal and global studies at the Undergraduate/Bachelor/BA, Graduate/Master/MA and Postgraduate/Doctor/PhD level. Pročitajte manje
Barselona , Brisel , Madrid , Zuritsh , Tokio , Antverpen + 5 Više Manje