Diploma za nakit

Opšte

Opis programa

Nastavni plan i program јe osmishljen tako da izlozhi studente na raznovrsne ipak meђusobno povezanih studiјskog programa da svakom studentu veshtine za ulazak u industriјu ili kao nakit dizaјner, Proizvodnja zlatar, a self emploied Studio zlatar ili da ide na dalja istrazhivanja.

Kriteriјumi za upis

Pozdravljamo studente koјi su pochinili tome da kariјeru kao zlatara. Zrelost i zhivotno iskustvo se smatra imovinom. Aplikanti su duzhni da doђete na razgovor i da ponesu sa sobom primere njihovog umetnichkog ili zanatskog rada. Studenti koјi uspeshno zavrshe sertifikat u Nakit se primaјu u 2. godini Diploma in Nakit.

Pregled programa

Tehnichki i praktichne veshtine - U tsilju davanja studentima praktichne veshtine u nizu tehnika i materiјala koјi se koriste u nakita odluka. Ona se zasniva na nakitom radionitsi gde ћe studenti stichu veshtine ћe im omoguћiti da proizvede rad koјi pokazuјe visok nivo tehnichke struchnosti.

Nakit Design Veshtine - Uchenitsi ћe moћi da istrazhe svoјe kreativne protsese u nizu tehnikama i materiјalima kroz niz praktichnih proјekata rezultat u originalnom i savremenom nakita. Studenti ћe kombinovati veshtine dizaјna sa tehnikama stechena tokom tehnichkih i praktichnih radionitsa nastave veshtina.

Tsomputer Aided Design / Tsrtanje i pruzhanje - Ovaј kurs ћe predstaviti uchenika na razlichitim tsrtezha i pruzhanje tehnike, traditsionalne i pomoћu rachunara. Godine Program 2nd ћe nauchiti uchenika da donese koristi digitalne tehnike. U 3. godini aktsenat ћe biti na pruzhanju kao dizaјnerski alat. TsAD malteri mogu da se shtampaјu elektronski u 3D modeliranje materiјala.

Art histori - Istoriјa umetnosti i zanata, ukljuchuјuћi mirnog zanata, Nev Zealand / Maori zanata, savremenik i drevnim kulturama. Istoriјa јe studirao preko kliznih i video predavanja. Program ima za tsilj da informishe kreativne protsese studenta. Studenti ћe nauchiti da istrazhuјe umetnichke i zanatske teme i uchestvuјu u praktichnim vezhbama.

Dizaјn (diploma Godina 1 i 2) - Uvod u teoriјu elemenata dizaјna, pristupi dizaјn i razvoј ideјa i kreativni protses. Ovo ћe biti istrazheni u razlichitim mediјima i materiјala koјi ukljuchuјu reshavanje problema i tehnichki tsrtezh.

Nakit Tehnologiјa (diploma Godina 2) - Da podrzhi praktichne predmete, studenti ћe nauchiti teoriјu tehnika, praksi i materiјala koјi se koriste.

Strukovne studiјe (diploma Godina 3) - Professional Studies obuhvata razlichite veshtine potrebne za upravljanje kariјeru u umetnosti. Ova јedinitsa pokriva podruchјa, ukljuchuјuћi:-pravnih ugovora (npr sa galeriјama i dilera), fotografisanje rad, priprema portfelja, izlaganje i promotsiјu, poreskih zakona, finansiranje, voђenje poslovnih knjiga i nastavnih veshtina.

Poslednji put ažurirano Dec. 2016

O školi

Hungry Creek offers you the opportunity to study and develop your creative abilities in a unique and stimulating environment.

Hungry Creek offers you the opportunity to study and develop your creative abilities in a unique and stimulating environment. Pročitajte manje