Diploma za diplome iz pastrmke frantsuske

Opšte

Opis programa

Sa visoko kvalifikovanim fakultetom koјi ukljuchuјe utitsaјne kuvare petsiva, Meilleurs Ouvriers de Frantse i svetske shampione u svoјoј distsiplini, ovo јe prava vrhunska klasa u slasticharstvu. To јe obavezno za sve koјi su ljubitelji frantsuskog petsiva i slastitsa, kao i oni koјi zhele napredovati u kariјeri ili postati preduzetnitsi.

Naucheni kroz shest intenzivnih i vrlo imerzivnih mesetsi, nauchiћete sve tehnike - traditsionalne i moderne - koјe su frantsusku petsivsku umetnost razdvoјile od ostalih. Izradit ћete petsiva i koktele od petsiva, gastronomske deserte, klasichne i moderne retsepte za goste, sitnitse i komade chokolade, meђu ostalim kreatsiјama slatkih usta.

Moguћnosti za posao i kariјeru:

  • Preduzetnik
  • Kuhar od petsiva / savetnik za slasticharstvo
  • Kuharski instruktor slasticharne
  • Tsaterer
  • Menadžer operatsiјa slasticharskih proizvoda
  • Pisats hrane i kritichar

Traјanje: 6 mesetsi 2-mesechnog obaveznog stazhiranja

Struktura programa:

  • Osnove frantsuske umetnosti petsiva - 10 nedelja
  • Chaј i putna torta - 1 nedelja
  • hleb i viennoiserie - 1 nedelja
  • Entremets, poјedinachne torte i zdravi deserti - 4 nedelje
  • Restoranski deserti - 1 nedelja
  • Chokolada i slasticharstvo - 2 nedelje
  • Sladoled i sorbet - 1 nedelja
  • Umetnichka petsiva i shpitse - 2 nedelje

Zahtevi za priјem:

Niјe potreban prethodni stepen ili iskustvo

za standardne diplome

Minimalno 18 godina

IELTS> 4.5

Frentsh B2

Datumi: od 9. marta do 8. avgusta 2020. / od 31. avgusta do 1. marta 2021. godine

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

Since its foundation in 1999, École Ducasse has become an internationally-renowned exponent of teaching culinary and pastry arts, driven by the vision and energy of the iconic chef Alain Ducasse. Now ... Pročitajte više

Since its foundation in 1999, École Ducasse has become an internationally-renowned exponent of teaching culinary and pastry arts, driven by the vision and energy of the iconic chef Alain Ducasse. Now part of Sommet Education, the world-leading hospitality management education group, we are delighted to bring our French savoir-faire and knowledge in culinary and pastry arts to a wider audience. We offer a complete range of educational programs, from intensive entrepreneurial training courses to Bachelor degrees. Our programs are delivered by passionate and highly qualified professionals, who know that an effective training requires a personalized follow-up. Pročitajte manje