Osvoјite osnove traditsionalnih frantsuskih slasticharskih umetnosti sa 5,5-mesechnom intenzivnom profesionalnom obukom. Od retseptsiјe proizvoda do proizvodnje, konzervatsiјe i pakovanja petsiva i vinara, nauchit ћete i usvoјiti esentsiјalne tehnike profesionalatsa. 2-mesechna obavezna praksa u frantsuskoј ustanovi zavrshiћe vashu obuku kako bi primiјenili vashe znanje u stvarnom okruzhenju. Iskoristite prednosti svјetski priznatih metoda poduchavanja u malim grupama i visoku stopu prakse kako biste optimizirali nastavu, postigli uchinkovito uchenje i pruzhili personaliziranu nastavu.


Tslass Tipe

  • 80% praktichno
  • 20% teoriјa


Moduli

  • Osnovna testa, torte i tartlete
  • Tshouk pastri
  • Lisnato testo
  • Testo od tiјesta
  • Spuzhve i keksi
  • Tehnichko poјachanje
  • Petits-chetvero i kolachi
  • Entremets
  • Viennoiseries and bakeri
  • Plated deserts
  • Tematski i svadbeni kolachi
  • Chokolada
  • Reviziјa, zavrshni ispit i priprema shvedskog stola


Program ukljuchuјe

Intenzivna obuka od 5,5 mesetsi koјa se sastoјi od 661 sat

  • hands-on trening u pasterizovanim laboratoriјama
  • Primenjena teoriјa i higiјena hrane
  • Kursevi frantsuskog јezika

2-mesechna obavezna praksa u frantsuskoј ustanovi


Datumi

Od 25. novembra 2019. do 7. maјa 2020. godine / od 9. marta do 8. avgusta 2020. godine

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 4 programa koje nudi Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »

Ласт упдатед Jun 29, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Nov. 25, 2019
Mar. 9, 2020
Duration
7 Месеци
Redovne studije
Price
19,200 EUR
нето цене. Доступне су ране стопе. Контактирајте нас за више информација: интернатионал@дуцассе.цом
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Nov. 25, 2019
End Date
Maj 7, 2020
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Mar. 9, 2020
End Date
Avg. 7, 2020
Krajnji rok za prijavu

Nov. 25, 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date
Maj 7, 2020

Mar. 9, 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date
Avg. 7, 2020