Read the Official Description

Ако сте у потрази за специјалистичког курса енглеског са прилагођеним учење у малим групама фокусиран, наша група 4 курсеви су одговор. Дизајниран за највише четири учесника, наша група 4 клијенти добијају веома прилагођен курс енглеског језика дизајниран око њихове специфичне потребе. Свака Група 4 курс је изграђен пун потребе процене клијента групе, тако да нема два курса ће икада бити исто.

Наша група 4 курсеви ће током целе године, а може се користити за побољшање општег енглески, пословни језик, специјалиста техничке или инжењерске језик или било шта друго што је потребно да расте присуство вашег пословања у енглеском говорном тржишту.

  • Не постоји "књига" за овај курс - Програм је заснован на анализи потребама клијената - Високо флексибилан и потпуно прилагођен учење за професионалце - Стручни и искусни тренери који су посвећени обезбеђивању максималне напретка клијента - мала група радионице омогућавају вештине Развој у практичним, друштвеним и пословним ситуацијама - Садржи праксу у Граммер, слушање, читање, писање и говор - Специјалистичке вештине уче укључују дружење, одржавање састанака, презентација, телефонирање, управљање пројектима и више - Доступан у стандардним и интензивним стилова наравно Цонцорде Интернатионал Гроуп 4 курсеви почињу сваког понедељка током целе године, тако да можемо да прилагоде свој курс да покренете кад год је то потребно. Трајања тече од једне до четири недеље, а сав садржај курс је по договору између наставника и њихових ученика како би се осигурало свако добије оно што му треба из курса.

Цене се крећу од само £ 456 недељно.

Program taught in:
енглески језик

See 8 more programs offered by Concorde International »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
Duration
1 - 4 Недеља
Redovne studije
Price
456 GBP
недељно
By locations
By date
Start Date
avg. 2019
Application deadline
Start Date
avg. 2019
Application deadline