Pročitajte zvanični opis

Програм контроле у управљању са САП

&nbsp

У овим несигурним временима је повећао потражњу за стручно профили управљачку контролу они нуде додатну вредност у односу на другу чисто оперативна. То је од виталног значаја за одржавање и јачање тима у области управљања контролом компаније, не само да се успешно ухвати у коштац са критичну ситуацију, али и да имају користи од тога у будућности.

&nbsp

Након успеха пет издања одлука овај програм из менаџмента контроле у ​​различитим предузећима, Ла Салле ИГС тржиште нуди да дају више вредности курикулума и компетентност профила и области финансија или других области и техничких профила и инжењери који воде пројеката и одељења и на којима почива цео или део функције управљања контроле.

&nbsp

Такође је једини програм у овој области који обухвата практичну примену нивоа корисника са највише користи средство на тржишту које је САП.

&nbsp

&nbsp

Захтев за пријем

Они који су заинтересовани за мастер програма након подношења своју биографију, одржавају лични интервју са шефом признања за. Уколико кандидат има сумње о њиховом професионалном развоју, препоручујемо тражећи савет Комитету за пријем. Све апликације су оцењени од стране службеника за пријем. Процена апликација врши се у циљу пријема и уписа, у складу са рампама основана лимит.

&nbsp

Пријемни Комитет ће оценити знање, искуство, вештине, ставове или интерес кандидата за упис на мастер.Потом обавештени путем е-маила на кандидатској пријема до мајстора, са инструкцијама да се формализује накнаду за резервацију. Пријема обавештења о прихватању, заинтересовани могу почети процес регистрације. Прихватање у мастер програма важи за две школске године.
Упис - Достава докумената

Упис документација мора бити достављен Академском секретара.

Број места је ограничен и да почне процес пријема, кандидати морају да поднесу следећа документа скенирана:

  • Кратка биографија
  • Фотокопију Дни / ние или пасоша.
  • Фотокопија степена, ако мајстор захтева <./ П>

&nbsp

Pogledajte još 6 programa koje nudi La Salle Centro Universitario »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
7 Месеци
Fleksibilno vreme
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
sept. 2019
Krajnji rok za prijavu

sept. 2019