Read the Official Description

Дизајниран за оне који желе да постигну висок ниво специјализације у италијанске кухиње. Курс омогућава студентима да стекну високо-квалификованих вештине које ће им омогућити да измисле и предложи меније који узвиси вредност производа налазе унутар италијанске кулинарске традиције.

Курс покрива

  • Кулинарски индустрија
  • Цхеф професија
  • Организација и управљање залиха и залиха
  • Организација маркетиншких стратегија специфична за кулинарске индустрију
  • Хигијенске праксе прописи - ХАЦЦП
  • Планирање и изградња нових менија
  • Стварање и развој рецепата за сложене кулинарских специјалитета
  • Израда традиционалних италијанских и регионалних јела
  • Припрема: топла и хладна предјела и почетак, први курсеви (тестенине, пиринча и јела супа), главних јела, разних врста теста и јајета и / или сира на бази курсева и јела
  • Производа у пецива одлука, печење, и сладоледа одлука
  • Радећи као запослени или покретање сопственог бизниса
  • Управљање људским ресурсима и тимски рад
  • Организовање рада у кухињи
  • Хигијена, чистоћа и безбедност на радном месту
  • Процена квалитета услуга понуђен клијентима
Program taught in:
енглески језик
Италијан

See 3 more programs offered by La Scuola di Cucina - Cuisine Academy »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
apr. 2019
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
Price
10,000 EUR
By locations
By date
Start Date
apr. 2019
Application deadline

apr. 2019

Location
Application deadline
End Date