Read the Official Description

Студенти раде на побољшању њиховог граматику и речник, као и писмени и усмени разумевање. Нагласак је направљен на комуникацију на француском. Они ће такође проучити француску културу и да ће учествовати у различитим активностима током њихових часовима: вино и сир дегустација, посете локалним тржиштима итд ..

ИФАЛПЕС смештај сервис ће наћи најпогоднији тип становања да одговара вашем избору. Хоместаис, заједничке изнајмљивање изнајмљивање стана или спаваоне се налази у центру града или у граду периферији. Од школе, они су доступни аутобусом, бициклом или пешице.

  • Једнокреветна соба у домаћину породице полупансион
  • Једнокреветна соба у хостфамили са доручком
  • Студент Ресиденце
  • Индивидуални студио или станови
  • Схаред станови

Левелс:

Наши нивои студија су у складу са Заједничког европског оквира за живе језике

Почетник

Нема познавање француског језика.

А1: Основна Ограничено познавање француског језика. Може да разуме једноставну и практичне информације из свакодневног живота. Могу да комуницирају на једноставан начин прописан саговорник говори полако.

А2: Горњи основно Основна знања. Могу да разумем изоловане реченице које се односе на познатим областима. Могу да комуницирају у оквиру садашњих ситуацијама и описати Поједностављено темама од личног интереса.

Б1: Средњи Ограничен, али ефикасан непознавање језика. Може да разуме јасно и стандардни француски односи на познатим темама. Може се носити са ситуацијама које би могле настати током путовања. Може се говорити о темама од личног интереса и дати кратка објашњења о неком пројекту или идеје.

Б2: Интермедиате Генерални и инстинктивно познавање језика. Може да разуме основне идеје сложених текстова. Могу учествовати у општим или стручним разговорима на јасан и детаљан начин и може тврдити тачку гледишта.

Program taught in:
француски
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
1 - 52 Недеља
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment