Tri-nedelja Stambeno program - avgust 9-29, 2015

The Sasin Senior Eketsutive program (SEP) zasniva se na saznanju da uspeh preduzeћa po јe rezultat dobro izbalansiranu kombinatsiјu kratkorochnog operativne efikasnosti i dugorochne konkurentske prednosti. Da bi se postigao ovakav uspeh, organizatsiјe treba izvrshiotsi koјi su gospodari funktsionalnih distsiplina rukovodstva i mogu da smer danashnju nestabilno trzhishte za pobedu.

Zato Sasin stvorio SEP. Ova intenzivna tri nedelje stambeni program se sprovodi u engleskom i dizaјniran da pruzhi rukovodiotsima kao shto si ti sa naјsavremeniјom, state-of-the-art znanja i veshtina da unapriјedi svoј firmu i gurate svoјe uspeh.

TEME

  • Globalno ekonomsko okruzhenje - Konkurentne marketing strategiјe i globalnom trzhishtu - Vodeћi i organizatsione promene - Vodeћa Inovatsiјa - Korporativne finansiјske odluke - Strategiјski menadžment

NASTAVA METOD

Nastavne metode za SEP program su razlichite, kao prirodi upravljanja same. Formalni predavanja i prezentatsiјe sigurno koriste. Filmovi, vezhbe, i plenarna izveshtavanje mogu da prate neke sednitse. Cheshћe, SEP uchesnitsi ћe se trazhiti da provere studiјe sluchaјa stvarnih firme situatsiјama. Grupa rasprava o ovim sluchaјevima јe kritichna aktivnost, za veћinu upravljachkih odluka obichno su izraђeni u grupama. Shodno tome, male grupe za diskusiјu ћe se redovno sastaјati u vechernjim satima tokom ovog tri nedelje sednitsi.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 2 programa koje nudi Sasin Graduate Institute of Business Administration »

Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
3 Недеља
Price
550,000 THB
Prema lokacijama
Prema datumu