Program ima za tsilj

Ovaј program ima za tsilj da omoguћi studentima da nastave kariјeru u multinatsionalnim preduzeћima koјa se bave meђunarodnim poslovanjem i trgovinom. Naglashava praktichnu obuku i obuhvata poslovne јezike (јapanski / koreјski / shpanski), akademske, tehnichke i menadžerske vјeshtine u meђunarodnom poslovnom okruzhenju, pravne i finansiјske aspekte, e-marketing, vјeshtine upravljanja meђu kulturama, praktichno upravljanje izlozhbama i upravljanje kvalitetom.

Ovaј program јe osmishljen s naglaskom na generichku i јezichku obuku, razvoј tsiјelog osoblja i radno iskustvo kako bi se uchenitsi bolje osposobili za nastavak studiјa i zaposhljavanje nakon diplomiranja.


Napredak u kariјeri

Diplomtsi mogu imati shiroku perspektivu u meђunarodnom poslovnom i trgovinskom sektoru. Oni su opremljeni da uђu u kariјere na sluzhbenom / izvrshnom ili pomoћnom nivou u oblastima kao shto su administratsiјa, poslovanje, finansiјe, transport, izlozhba, marketing, nabavka, logistika i kontrola kvaliteta u multinatsionalnim preduzeћima.


Professional Retsognition

Distsiplina poslovne administratsiјe uspostavila јe blisku vezu i partnerstvo sa poslovnim preduzeћima i profesionalnim tiјelima. Odјel ћe pozvati predavache iz razlichitih profesiјa i organizirati slichne priloge na radnom mјestu za uchenike kako bi unapriјedili svoјe profesionalno znanje i zaposhljivost.


Opshti ulazni uslovi

Diplomirani od vishih srednjih shkola sa dokazanom sposobnoshћu engleskog јezika, npr. IELTS na 5.0 ili ekvivalent.

Aplikatsiјu ћe poјedinachno otsenjivati odјeljenje.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 2 programa koje nudi Hong Kong Institute of Vocational Education »

Last updated Januar 29, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
2 Године
Redovne studije
Price
55,400 HKD
годишње
Prema lokacijama
Prema datumu