Pročitajte zvanični opis

Можда сте један од ретких Афроамериканаца менаџере на вашем радном месту. А можда ћете осетити, с времена на време, као да сте сами.

Ви нисте.

И осећај да сте, мислили да кретени у главу с времена на време, иде отприлике овако: Можда је само мене.

То није само вама. И ви ћете сазнати у афро-америчко вођство програма, да постоје и други попут вас који осећају на исти начин. Још важније, ви ћете отићи у нову мрежу од вршњака који су прошли кроз исте ствари, које можете рачунати на који ће вам помоћи крећете своју будућност.

Како да знамо? То је један од неколико програма за развој лидерства дизајнирани за спрјечавање и од стране афричких Американаца. Наш програм пружа сигуран форум за истраживање, у прави и суштински начин, питања која имају утицај на каријеру циљева афро-америчких професионалаца.

Ми пружамо изузетан развој лидерства искуство богате личне процене и повратне информације, који је дизајниран да вам помогне, да постану успешни и продуктивнијим. Ви ћете проценити сопствени стил лидерства и разговарају о томе како вас други доживљавају, ваш рад и ваше ефикасности. И ми ћемо вам помоћи да развијете план за своју будућност лични и професионални развој.

Исходи

  • Искористите ЛККС истраживања о афро-америчког лидерства питања.
  • Ојачати ваш стил руковођења и делотворности учествујући у неколико 360-степени проценама, пажљиво структуриран колега повратне седнице и један-на-један састанак са сертификовани тренер ЛККС повратне информације.
  • Развити приоритете, посебно када се односе на лични и професионални развој.
  • Идентификују потенцијалне опасности каријеру исклизнуће воза.
  • Унапредити способност да дају и примају конструктивне повратне информације и развијају иновативне технике управљања.
  • Боље разумели утицај расне, културне и духовне разлике на радном месту и науче нове начине продуктивно Захваљујући могућности тих разлика доноси.
  • Развити разумевање и кључних вештина око менторства.
  • Успоставити сет реалне, мерљиве циљеве и акциони план да их испуне.

Циљна публика

Средине на вишем нивоу у афро-америчким менаџерима који желе да ојачају ефикасност лидерство кроз личну процену и повратну информацију-интензивног учења.Pogledajte još 15 programa koje nudi Center for Creative Leadership »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Jan. 2020
Duration
5 Дани
Fleksibilno vreme
Price
6,200 USD
Prema lokacijama
Prema datumu