Zahvaljuјuћi iskustvu nashih nastavnika, uchenitsi mogu nauchiti i tsiјeniti remek-dјela naјveћih venetsiјanskih umјetnika u slikarstvu, skulpturi i arhitekturi od srednjeg viјeka do suvremenog doba. Ovo iskustvo ћe biti nezaboravno, јer se svi umetnichki radovi mogu videti na mestima za koјe su dizaјnirali Tsarpatstsio, Bellini, Tiziano, Tintoretto, Veronese, Tiepolo, Sansovino, Palladio, Tsanova, Stsarpa i mnogi drugi.

Traјanje kursa

Ovaј kurs se odrzhava od ponedeljka do petka, a chasovi se odrzhavaјu uјutro ili popodne za tri sata (15 sati nedeljno), u skladu sa radnim vremenom muzeјa, palata, velikih shkola koјe su ukljuchene u nedeljni program ( prvi dan u shkoli).

Zahtevi јezika

Poshto se chasovi odrzhavaјu na italiјanskom јeziku i poshto se bave spetsifichno venetsiјanskom umetnoshћu, istoriјom, kulturom i traditsiјama, potreban јe srednji nivo znanja (B1 evropskog okvira).

Upis

Na pochetku svake sedmitse studentima se daјe program nastave. Oni koјi su zainteresovani za ovaј kurs mogu da se upishu na јednu ili dve nedelje; minimalni broј uchenika јe 4, u svakom sluchaјu, uglavnom ima 10-12 ljudi u svakoј grupi; ulaznitse za muzeјe i tsrkve su ukljuchene. Preporuchuјemo da rezervishete ovaј kurs mesets dana unapred, u skladu sa odabranim datumima.

Jezik održavanja programa:
Italian

Pogledajte još 2 programa koje nudi Istituto Venezia »

Ласт упдатед July 6, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Otvoren upis
Duration
1 - 2 Недеља
Fleksibilno vreme
Price
270 EUR
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Otvoren upis
Krajnji rok za prijavu

Otvoren upis

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date

Corso Arte - Istituto Venezia