Read the Official Description

 • Наши часови шпанског језика су динамични, забавни и обухватају широк спектар аутентичних активности учења које одговарају свим стиловима учења, култури и узрасту.
 • Наш програм покрива шест различитих нивоа успостављених од стране Европског референтног оквира за учење језика. Ученици обично остају на сваком нивоу (или јединици) око две до три недеље, укупно 12-16 недеља које су потребне да би се прешло од потпуног почетника до високог напредног знања.
 • Студенти науче да говоре у значајним ситуацијама у реалном животу које их науче да комуницирају на одговарајући начин у друштвеном и језичком контексту.
 • Наш програм и оквир за сесије класе су прилагођени потребама студената у програму за урањање и дизајнирани су да интегришу културне активности у процес учења. Еколошки излети, интервјуи у заједници и друге активности помажу ученицима да практикују шпански "ен виво" са локалним Костариканцима.
Опције за шпански разред
 • 4 сата дневно, Мо - Фр, са два 15 минута паузе
 • Мале групе (најмање 2, максимално 6 студената). Часови који садрже само 1 ученика биће смањени на 3 сата дневно уместо на 4.
 • Класе се нуде за све нивое на следећим распоредима:
 • Хисториц Хередиа Цампус: ујутро (8:30 - 12:30), или поподне (13:30 - 17:30) у зависности од вашег шпанског нивоа. КЛАСЕ АЛТЕРНАТЕ ВЕЕКЛИ.
 • Самара Беацхфронт Цампус: ујутру (8:00 - 12:00) И поподне (од 13:00 до 17:00). КЛАСЕ АЛТЕРНАТНЕ ДНЕВНЕ. Интенсиве Гроуп Привате 25/30
  • Мо-Фр: 20 сати стандардних групних шпанских часова (као горе) И
  • Мо-Фр: 5 или 10 приватних часова недељно

Приватно / полу-приватно *

Једнодневне лекције могуће!

1-12
 • Узмите неку додатну праксу прилагоену вашим специфичним потребама и темама по вашем избору!
 • Фокусирајте се на специјализовани шпански језик и терминологију за ваше професионално поље и друге теме од интереса.
 • Узмите појединачне приватне лекције само ујутру или поподне (у зависности од недељног распореда наших шпанских класа), или их додајте у групне класе.
 • Да ли сте кратки? Такође можете узети само једну приватну лекцију до 4 часа на само један дан!

Цјелогодишњи распоред предавања

* НАПОМЕНА: Приватне часове обично можете поставити на флексибилан распоред. Међутим, током високе сезоне у Интеркултури (од јануара до марта и маја / јуна до августа), приватне часове углавном не гарантујемо нити потврђујемо до недељу дана пре доласка. Из тог разлога, можемо вам препоручити да се пријавите за групне часове као опцију док се ваши припадници не потврде. Молимо вас да питате за тачну доступност.

Методика наставе

Наши курсеви у оба кампуса прате исти програм, са нагласком на вештинама конверзације и динамичним активностима учења. Сваког петка у нашем кампу Самара, поред редовне класе и кратког недељног квиза, организују се радионице о политичким, друштвеним и културним темама. Студенти похађају по преференцијалном и шпанском нивоу.


Додатни шпански детаљи о програму и често постављана питања

Разлике у мањим нивоима у истој класи

Наш шпански систем прати међународно признате академске стандарде успостављене Заједничким европским референтним оквиром за језике. ЦЕФР оквир дели Шпански на 6 нивоа, од Комплетног почетника до Близу Нативе Спеакер-а, и они ће се појавити на вашем завршном сертификату након дипломирања. Међутим, Интерцултура је у пракси повећала број понуђених нивоа на 12 (до 18 година у високој сезони), како би објаснила широке варијације у говору, слушању, писању и способностима разумијевања сваког ученика. Чак и тако, немогуће је, као у било којој институцији за учење, осигурати да сваки ученик у сваком разреду има исти ниво знања у сва 4 подручја усвајања језика, нити да сви уче истим темпом. Студенти, стога, треба да очекују неке варијације у нивоима и способностима, схватајући да је различитост у учионици значајан део процеса учења, а односи се на разлике у старости, социо-економском пореклу, полу, религији, родној оријентацији, етничкој припадности , други језици који говоре, и општа животна искуства, која заједно побољшавају, а не умањују цјелокупно искуство учења, све док су ученици толерантни, инклузивни и поштују своје ученике.

Наша Студент Боди Мик

Наша школа прихвата ученике свих узраста и националности, пружајући јединствену прилику да се упознају и уче са разноликом и динамичном групом људи. У летњим месецима ученици колеџа и породице су чешћи (иако су деца млађа од 18 година увек у одвојеним одељењима), док професионалци и 50-ак студената имају тенденцију да фаворизују јесен / зиму и пролеће. Слободно нам се обратите ако желите да планирате датуме путовања у зависности од присуства одређених узраста или националности.

Већ сам у Костарики, могу ли се пријавити у последњем минуту за шпански курс у кампусу, Хередиа или Самара?

Да, као што се морате пријавити путем нашег онлине обрасца за резервацију, можете резервирати своје разреде гдје год и кад год. Међутим, препоручујемо да се упишете најкасније у сриједу ако сте заинтересирани за почетак наставе шпанске групе сљедеће седмице (групне наставе увијек почињу у понедјељак). Током наших веома високих сезона (од јануара до марта, јуна и јула) можда нећете бити доступни у нашем кампу на самарској плажи приликом регистрације у касном обавештењу. Зато вас молимо да се прво распитате код нас или резервишете раније. Увек се трудимо да учинимо све што је могуће.

Колико шпањолских јединица нуди Интерцултура?

У понуди имамо 14 јединица од једне седмице, од пре-имерзије за комплетне почетнике до високих (А1 до Ц1), слиједећи Заједнички европски референтни оквир за језике.

Како да пређем на следећи ниво?

Студенти се вреднују једном недељно и напредују кроз нивое како се њихово говорно знање језика побољшава.

Који напредак могу очекивати као потпуни почетник у Шпанији?

Ученик из наше стандардне класе у шпанској групи који почиње без претходног искуства у Шпанији може очекивати да достигне просјек високог почетничког нивоа након четири до пет седмица; високи интермедијер после осам до десет недеља; и висок напредак после 12 до 15 недеља. Такође је уобичајено (и препоручљиво) да остане на било ком нивоу док се не постигне усмено знање на том стандарду.

Како изгледа разред за напредне студенте?

Када је основни програм завршен, нудимо додатне курсеве на вишем нивоу (Ц1 / Ц2), који покривају теме које укључују: Латинску Америку

Program taught in:
енглески језик

See 2 more programs offered by Intercultura Costa Rica »

Last updated January 28, 2019
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
1 - 16 Недеља
Redovne studije
Price
275 USD
СТАНДАРД ГРОУП 20 Хередиа Цампус: $ 275 / недељно (1-3 седмице), Самара кампус: 315 долара / недељно (1-3 недеље)
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline