Read the Official Description

АЦЦА професионалном нивоу

ГМИТ Галвеј Кампус

ГМИТ нуди низ рачуноводствених програма из техничар нивоу кроз пост-дипломске нивоу, и сада нуди вам прилику да заврше АЦЦА (Асоцијација овлашћених рачуновођа) финале овде у ГМИТ. АЦЦА је признат као највећи и најбрже растућој глобалној стручног рачуноводства тело са 571,000 ученика и чланова у 170 земаља. АЦЦА Ирска има преко 20.000 студената и чланова.

Школа бизниса у ГМИТ има дугу традицију пружања квалитетних рачуноводствених дипломце од 1973. Наш посвећени наставно особље су усмерене на развој ученика и напредовања. Наши предавачи су високо квалификовани професионалне рачуновође са значајним искуством предавачког који разумеју захтеве професионалне студије, јер делују као испитивача, предавача, маркери и модератори за професионалне рачуноводствене Боди.

Структура програма


Следећи модули ће бити понуђени:

  • П1: Професионални Рачуновођа
  • П2: корпоративном извештавању
  • П3: Анализа пословања
  • П6: Напредна опорезивање
  • П7: Напредна Ревизија и осигурање

Институт Обавештење


Сваки курс се нуди под условом адекватних уписа и Институт задржава право да откаже или прекине било курс због ниских стопа уписа или из других разлога сматра довољно Института.

Додатне Информације


Ово је пуно времена Ниво 9 додели. редовни студенти на овом програму могу имати право да прими студентску стипендију. ће се сматрати апликацијама за завршетак појединачних предмета.

Услови за упис


Студенти који су претходно завршили, или су изузети из, АЦЦА основном нивоу испита имају право да се пријаве за овај програм.

То је одговорност свих ученика да се региструју за прегледе независно са АЦЦА. Студенти треба да се примењују директно АЦЦА за било изузетке.

Program taught in:
енглески језик

See 2 more programs offered by Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT) »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
9 Месеци
Redovne studije
Price
5,500 EUR
- ЕУ студенти; £ 10.000 ван ЕУ студенти
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline

sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date