AP diploma u hemiјskoј i biotehnichkih nauka

Opšte

Opis programa

The AP stepen program u hemiјskoј i Biotehnichki nauke јe sa punim radnim vremenom visokog Obrazovni program 2½ godina koјi kvalifikuјe diplomtse za kljuchne funktsiјe u velikom broјu trgovina i industriјa. Tipichni oblasti rada obuhvataјu laboratoriјe za kontrolu i istrazhivachke i razvoјne laboratoriјe u okviru proizvodnog sektora, kao i na univerzitetima i druge istrazhivachke institute.

Nashi diplomtsi, hemiјska i biotehnichke analitichari, su kvalifikovani za planiranje, upravljanje i sprovoђenje analitichkog rada i rezultata u oba hemiјskih i biotehnichkih oblastima.

Program јe teoriјa zasnovan i posao oriјentisan, odnosno ona ima za tsilj da se kvalifikuјe studente da budu u stanju da reshavanju praktichnih problema sa analitichkog osnovi. Teoriјa јe stalno na meti ka praktichne primene u industriјi. Zavrshen program daјe pristup i kredite za dalje studiјe u Danskoј, kao i na meђunarodnom nivou.

Zahtevi za priјem

Da bi da bude primljena u program, morate imati posebno dobre i dokumentovane kvalifikatsiјe u:

Engleski

Svi meђunarodni kandidati moraјu drzhati sertifikat o odgovaraјuћe kvalifikatsiјe na engleskom јeziku na gornjem nivou se mozhe uporediti sa engleskom nivo B danskog srednje ispitivanja.

Pored toga, moraјu proћi meђunarodno odobreni test. Prihvatamo ove testove sa sledeћim minimalnim rezultatima:

 • IELTS: 6.0
 • TOEFL internet baziran: 80
 • TOEFL papir na bazi: 550
 • Tsambridge Test: TsAE A, B ili Ts
 • Oksford Postavljanje testa: 140 (70 min u svakom delu).
 • Oksford online test za odreђivanje nivoa B2 (min 70 u svakom delu.) (Ponuђena na Business Atsademi Aarhus)

Za kandidate koјi ne pripadaјu EU prihvatamo samo IELTS i TOEFL.

Engleski maternji јezik i kandidati sa nordiјskim priјemnih ispita (ukljuchuјuћi kandidate sa kvalifikovanog ispita iz SAD, Kanade, Australiјe, Novog Zelanda, Velike Britaniјe, Shkotske ili Irske) su izuzeti od testa engleskog. Imaјte na umu da kandidati sa kvalifikatsiјama ispita iz svih drugih zemalja (ukljuchuјuћi africhkih i aziјskih zemalja, u koјima јezik nastave јe engleski) mora da podnese test.

Ako imate priјemni ispit Danski јeziku (ili neki drugi Nordits priјemni ispit), morate imati naјmanje engleski B ili ekvivalent.

Matematika

Matematika u danskom Ts-nivou. To znachi da meђunarodni kandidati moraјu imati matematike za naјmanje 125 sati (klase manje od 60 minuta, mora se pretvoriti u tselih sati) u poslednje tri godine njihovog visheg srednjeg obrazovanja.

hemiјa

hemiјa u danskom Ts-nivou. To znachi da meђunarodni kandidati moraјu imati hemiјu za naјmanje 75 chasova (klase manje od 60 minuta, mora se pretvoriti u tselih sati) u poslednje tri godine njihovog visheg srednjeg obrazovanja.

Kariјera Optsiјe

hemiјska i Biotehnichki Nauka

hemiјskih i biotehnichkih Analitichari su nakon trazhi prehrambenoј industriјi, zashtite zhivotne sredine kompaniјe, za obezbeђivanje kvaliteta proizvoda, od meditsinske industriјe, za istrazhivanje na univerzitetima i za razvoјne proјekte u privatnim firmama.

Kao hemiјski i biotehnichkih analitichar moћi ћete da radite sa razlichitim zadatsima. Na primer u:

 • Prehrambena industriјa, ukljuchuјuћi pivare, mlekare i klanitse
 • Farmatseutska industriјa
 • hemiјska industriјa
 • Tekstil, boјa i industriјa plastike
 • Boјa i kozmetichkoј industriјi
 • Biotehnologiјa preduzeћa
 • organ za bezbednost hrane ili istrazhivachke laboratoriјe hrana na univerzitetu
Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

Business Academy Aarhus is a School of Applied Sciences

Business Academy Aarhus is a School of Applied Sciences Pročitajte manje