Read the Official Description

Наш изузетно популаран Међународни летњи курс младих ученика савршен је за тинејџере узраста од 13 до 17 година. Дизајниран је тако да буде интерактиван и пријатан - како бисте били сигурни да ћете говорити енглески. Са одличном локацијом локације од плаже, ученици долазе из цијелог свијета да се придруже нашим курсевима.

Часови енглеског

Нудимо квалитетне курсеве енглеског језика за сваки ниво енглеског учења - од почетног енглеског до напредног енглеског језика. Наше величине разреда осигуравају да ћете добити индивидуалну пажњу и стручну наставу када проучавате енглески језик.

Током ваших часова фокусирате се на побољшање енглеског језика у свим кључним областима говора, читања, писања, слушања и наравно граматике. Наши дивни наставници осигуравају да радите напорно на разреду, научите пуно у своје вријеме у Локдале-у и забавите се!

Током ваших лекција, такође ћете имати прилику да научите нешто више о Великој Британији. Сваке недеље студенти имају часове који истражују британску културу и гледају на теме попут британских фестивала, образовања, хране и локалне историје. Такође ћете сазнати о местима која ћете посетити током викенд путовања.

Друштвене активности

У Локдале-у нудимо узбудљив програм поподневних и вечерњих друштвених активности нашим младим ученицима. Такође ћете уживати у два путовања сваког викенда на места као што су Лондон, Батх, Портсмоутх, Окфорд, Цамбридге и Виндсор. Заиста је нешто за свакога.

Program taught in:
енглески језик

See 5 more programs offered by Loxdale English Centre »

Last updated April 16, 2018
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Jun 2019
Duration
2 - 8 Недеља
Redovne studije
Price
- Цена зависи од смештаја и дужине боравка.
By locations
By date