Read the Official Description

Ако сте у потрази за специјалистичког курса енглеског са прилагођеним учења која је веома фокусиран на вашим потребама, као индивидуални ученика, наши један на један Мастерцлассес су идеално решење.

Дизајниран да буде један на један језика и вештина пракса радионице, наши клијенти добијају Мастерцласс веома прилагођен курс енглеског језика дизајниран око њихове специфичне потребе језика. Сваки Мастерклас курс је изграђен пун потребе процене клијента, тако да нема два курса ће икада бити исто.

Наши Мастерцласс курсеви ће током целе године, а може се користити за побољшање општег енглески, пословни језик, специјалиста техничке или инжењерске језик или било шта друго што је потребно да расте ваше присуство као професионалац у говорном тржишту енглеском.

  • Не постоји "књига" за овај курс - Наставни план се заснива на анализи потреба клијента - високо флексибилан и потпуно прилагођен учење за професионалце - Стручни и искусни тренери који су посвећени обезбеђивању максималне напретка клијента - један на један појединачним радионицама омогућавају развој вештина у пракси, друштвеним и пословним ситуацијама - Садржи праксу у Граммер, слушање, читање, писање и говор - Специјалистичке вештине уче укључују дружење, одржавање састанака, презентација, телефонирање, управљање пројектом и више - доступан у стандардним и интензивни курс стилова из пет до тридесет сати Мастерцласс курсева недељи Цонцорде Интернатионала почињу сваког понедељка током целе године, тако да можемо да прилагоде свој курс да покренете кад год је то потребно. Трајање је потпуно флексибилан као цене се заснива на сату наплату, и сав садржај Курс је по договору између наставника и ученика да би добили управо оно што вам је потребно из курса цене се наплаћују по стопи од 56ГБП по сату у току летње сезоне и 48ГБП током остатка године.
Program taught in:
енглески језик

See 8 more programs offered by Concorde International »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
Price
48 GBP
на сат
By locations
By date
Start Date
avg. 2019
Application deadline
Start Date
avg. 2019
Application deadline