Read the Official Description

Један-на-један интензивни курсеви енглеског језика су посебно погодне за студенте који желе да унапреде своје знање енглеског језика брзо, имају веома специфичне потребе у погледу доступности, захтева специјалиста језика или једноставно не осећају пријатно учење у групи. Када се узме поред школарину групе, један-на-један подучавање обезбеђује брзо побољшати своје знање енглеског језика. Индивидуални Енглески обука се фокусира на предности студента и слабости и повећава укупан ниво поверења. Овај курс је доступан студентима одраслих старости од 18 и више година. Када се узме поред школарину групе, један-на-један подучавање обезбеђује брзо побољшати своје знање енглеског језика. Индивидуални Енглески обука се фокусира на предности студента и слабости и повећава укупан ниво поверења. Овај курс је доступан студентима одраслих старости од 18 и више година.

Циљеви програма

  • Повећати повјерење и говорни и слушање у опсегу свакодневне ситуације и социјално и на послу
  • Развити разумевање граматике
  • Рад на писању, читању и слушање вештине
  • Фокусирајте се на личне потребе и циљеве ученика
  • Проширити знања из специфичних области нпр инжењеринг, правни, финансије, Медицина, итд
  • Развити специфичне вештине

Програмски садржај

  • Нагласак је на унапређењу поверења у говор и слушање у опсегу свакодневних ситуација које су ученици сусрећу ван учионице.
  • Један-на-један курсеви су прилагођени тако да одговарају посебним захтевима и потребама ученика. Програми су персонализоване, интензивна и флексибилан. Активности су практична и разноврсна да се обезбеди студент мора сваку прилику да учествује и побољша своје вештине.
  • Флексибилност је кључна реч за интензивну један-на-један курсева. Препоручујемо најмање 15 сати без максимално. Да би повећали предности интензивног индивидуалног програма, препоручујемо да се ученици у пратњи својих ментора за ручак.
  • Један-на-један туторијала у вечерњим часовима и током викенда су такође доступни. Многи студенти бирају да комбинују наставу групи са један-на-један да бисте добили највише из свог боравка код нас. Такође, можете изабрати да ваш индивидуални школарину са једним или двојицом колега, прављење 2-на-1 или 3-у-1 курс.

See 6 more programs offered by Accord Language Schools »

Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
sept. 2019
Duration
1 Недеља
Redovne studije
Price
780 GBP
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline
Start Date
avg. 2019
Application deadline