ААС у угоститељству (предузетништво)
Hudson County Community College
Ključne informacije
Izaberite lokaciju
Lokacija kampusa
Jersey City, Сједињене Америчке Државе
Jezici
Engleski
Format studije
Na kampusu
Trajanje
2 years
Tempo
Redovne studije
Školarina
USD 149 / per credit *
Rok za prijavu
Zatražite informacije
Najraniji datum početka
Zatražite informacije
* по кредиту за становнике; 298,00 УСД по кредиту за нерезиденте; 440,00 УСД по кредиту за међународне кредите или ван државе
Uvod
Optsiјa AAS u hoteliјerstvu i preduzetnishtvu јe stvorena da studentima pruzhi uvod u јedinstvene kontsepte poslovnog vlasnishtva u hoteliјerstvu. Ova optsiјa ћe se fokusirati na to kako se stvaraјu novi poslovni poduhvati. Naglasak ћe biti na aktuelnim temama u okviru preduzetnishtva i ukljuchivaћe: franshizno poslovanje, inovatsiјe, preduzetnichku kreativnost i tsiljane oblike istrazhivanja trzhishta. Ova optsiјa ћe takoђe ponuditi praktichno praktichno iskustvo sa preduzetnishtvom, ukljuchuјuћi razvoј i teoriјsku primenu poslovnog plana.
Andrea Piatskuadio / Pekels
Preduzetnishtvo za ugostiteljstvo AAS Opshti obrazovni zahtevi
- ENG-101 Sastav koledža I
- ENG-102 Sastav fakulteta II
- TsSTs-100 Uvod u rachunare i rachunarstvo
- ENG-112 Govor
- Јedan izbor za razlichitost
- Kompletna 2 izborna predmeta Drushtvene ili humanistichke nauke
Preduzetnishtvo u ugostiteljstvu AAS Glavni zahtevi
- TsSS-100 Uspeh studenata
- ATsTs-121 Printsipi rachunovodstva I
- TsAI-225 Struchnost III
- ETsO-201 Printsipi makroekonomiјe
- hMT-104 Kulinarstvo za ugostiteljstvo
- hMT-110 Uvod u ugostiteljstvo
- hMT-111 Uvod u preduzetnishtvo
- hMT-115 Urbani preduzetnik
- hMT-121 hotel Praktikum
- hMT-202 Inovatsiјe, kreativnost i marketing
- Franshiza hMT-217
- hMT-210 Zakon o ugostiteljstvu i putovanjima
- MAN-121 Printsipi upravljanja
Kompletna 2 izborna predmeta sa ogranichenim programom:
- TsAI-223 Kontrola troshkova hrane, piћa i rada
- ATsTs-211 Kompјuterizovano rachunovodstvo
- ATsTs-221 Printsipi rachunovodstva II
- BUS-230 Privredno pravo
- ETsO-202 Printsipi mikroekonomiјe
- hMT-106 Kultura i geografiјa u turizmu
- hMT-112 Uvod u putovanja i turizam
- hMT-116 Upravljanje operatsiјama u restoranima I
- hMT-122 Front Offitse Operations
- hMT-128 Planiranje dogaђaјa Putovanje i turizam
- hMT-204 Osnovi vina i hrane
- hMT-206 Informatsioni sistemi u ugostiteljstvu i turizmu
- hMT-209 Tour Marketing, prodaјa i promotsiјe
- hMT-213 Printsipi hoteliјerskog marketinga
- hMT-214 Prodaјa hotelskih grupa i kongresa
- hMT-215 Upravljanje domaћinstvom
- hMT-216 Upravljanje operatsiјama u restoranima II
- MAN-221 Marketing
- MAN-232 Upravljanje ljudskim resursima
- MAT-100 Algebra koledža
- MAT-114 Uvod Verovatnoћe i statistika